Ydelser

Det kan vi i DENCKER

DENCKER tegner og producerer prototyper, soft-tools og produktions-værktøjer, vi udfører ligeledes ændringer, service og reparation på eksisterende værktøjer. DENCKER tilbyder også sprøjtestøbning i alle seriestørrelser, alt efter kundens behov og ønsker. 3D-print og 3D scanning af plastemner tilbydes på professionelt udstyr og med dag til dag levering. Derudover tilbyder vi CNC-fremstilling af maskindele bl.a. til maskinbyggere og komplekse automations løsninger. Vi bearbejder i alle typer materialer - fra plast til hærdet stål.

Mennesker bag alle gode resultater

Hvor som helst i DENCKER møder vores kunder kompetente og engagerede medarbejdere. De løser kundernes opgaver via vores højteknologiske produktionsanlæg. De sikrer, at DENCKERs produktionsprocesser hver dag er justeret, så den enkelte ydelse leveres på billigste og mest effektive vis - og uden at kvaliteten gradbøjes.

Medarbejdernes evne til samarbejde, såvel med kunden som med kollegaer, sikrer, at DENCKER er en stærk totalleverandør til enhver kunde i metal- og plastindustrien. Medarbejderstaben er en forudsætning for DENCKERs mission, der tåler at blive gentaget igen og igen:

”Vi sætter en ære i, at kunden får et fejlfrit produkt - leveret til tiden”.

 

Kontakt
Anders Dencker
Direktør
+45 60 40 00 50
Kontakt
Per M Kristensen
Afdelingsleder Tool
+45 60 40 00 57