Om os

DENCKER servicerer kunder primært i metal- og plastindustrien  

Direktør Anders Dencker etablerede DENCKER i 1996. I dag er vi mere end 30 ansatte.

DENCKER producerer produktionsforme og prototyper, og vi udfører ændring, service og reparation af eksisterende værktøjer. Derudover udfører vi 3D-scanning & print og sprøjtestøbning af små og mellemstore plastserier. Vi tilbyder også CNC-fremstilling af maskindele til komplekse emner, hvor der er særligt høje krav til præcision p.g.a. begrænset tolerance.

Vi er med hele vejen - fra designskitse til færdigt produkt

Vores kunder har i stigende grad ønsket, at vi er med i hele produktionsprocessen. Derfor har DENCKER udviklet sig til at være en fuldservice-virksomhed. I dag bliver vi ofte inddraget, allerede når et emne foreligger i en designskitse. Herefter er vi med resten af vejen, til emnet er færdigproduceret. Det sikrer en rationel produktionsproces, der bidrager til produktets rentabilitet for kunden.

Lige i nærheden

DENCKER er en dansk virksomhed med hovedsæde i nye, lyse og funktionelle produktionshaller i Nykøbing Mors. Vi servicerer langt overvejende danske kunder. Det betyder, at vi geografisk er lige i nærheden, når vores kunder har behov for service, reparationer eller ændringer.

Kontakt
Anders Dencker
Direktør
+45 60 40 00 50
Kontakt
Per M Kristensen
Afdelingsleder Tool
+45 60 40 00 57