Støbeforme

Støbeforme til sprøjtestøbning og trykstøbning 

DENCKER har i omtrent 20 år leveret produktionsforme i hærdet stål. Vores produktionsanlæg er så bredt, at vi kan dække alle arbejdsprocesser i eget hus. Det giver et optimalt projektoverblik, og vi kan til enhver tid give kunden en præcis status på igangværende projekter.

Vi har – og har altid haft - fokus på kvalitet og god kundeservice. Derfor leverer vi i dag formværktøj til en lang række af Danmarks største industrivirksomheder. Her bliver vi dagligt målt på evnen til at levere kvalitetsforme til aftalt tid.

Prototyper

Når en prototype skal udvikles, prioriterer vi i DENCKER et godt og uformelt samarbejde med eksterne designere og ingeniører. Deres visioner og vores viden om produktionsprocessen gør, at prototypeværktøjer bliver fremstillet så hurtigt og så billigt som muligt - uden at der gås på kompromis med kvaliteten.

DENCKERs unikke samleforms-system

Vores kunders mulighed for test og verificering af fremtidens produkter, skal være så realistisk og rentabel som muligt. Derfor har DENCKER udviklet et unikt samleforms-system, der gør vores prototypeproduktion både hurtig og billig.

Samleforms-systemet er så rationelt designet, at det kræver minimal arbejdstid, sikrer fuld udnyttelse af materialer og muliggøre hurtig omstilling fra emne til emne. 

Vi er altid tæt på

Med DENCKER som samarbejdspartner er servicen af dit formværktøj også grafisk tæt på! Det betyder en del i produktionsfasen - og det kan betyde rigtigt meget, når støbeformen, der for længst er sat i produktion hos vores kunde, skal have service.

Kontakt
Anders Dencker
Direktør
+45 60 40 00 50
 
Mikron HSM 400
FRÆSNING
 
Makino EDNC 43T
GNISTBEARBEJDNING